Ezért előnyösebb a rövid haj

1835
HOZZÁSZÓLÁS:

Sok nő hosszasan rágódik azon, hogy vajon nem lenne-e előnyösebb és szebb, ha megválnának hosszú sörényüktől, mivel attól tartanak, hogy esetleg kezelhetetlen és túl fiús lesz a végeredmény. Nos, most itt vannarovid_hajk azok az előnyök, amiért megéri levágatni a hosszú hajat, hiszen a rövidebb stílusú ugyanolyan szexi és vonzó lehet, mint a hosszabb tincsek.

Persze alapvetően fontos megtalálni a megfelelő hosszt és fazont, ami nekünk a legjobban áll, és a legkönnyebben tudjuk kezelni.

A férfiak körében semmivel sem vonzóbb a hosszú haj, mint a rövid, pláne, ha a hosszabb tincsek ápolatlanok és rendezetlenek. Tehát ha ez tartotta volna vissza, akkor nyugodjon meg, mert ugyanolyan, sőt, akár még sokkal vonzóbb lehet az erősebb nem szemében, ha ápolt, stílusos rövid hajkoronával rendelkezik.

A haj festése jóval egyszerűbb és könnyebb, arról már nem is beszélve, hogy kevesebb festékre lesz szüksége, tehát még anyagilag is jobban jár. Ráadásul, ha mégsem a tökéletes színnel festette volna be a haját, akkor elég hamar lenő a festék a hajról.

Sokan azt gondolják, hogy a rövid hajból nem lehet semmilyen szép, mutatós frizurát készíteni, holott ez nem igaz. Számtalan szebbnél szebb hajköltemény varázsolható belőle, amik legalább ugyanolyan szépek, mint a hosszabb hajból kreáltak.

Különösen előnyös az a tény, hogy a rövid hajhoz manapság szinte pillanatok alatt lehet póthajat illeszteni, s máris hosszú lesz. Ha pedig úgy kívánjuk újból rövid, így igazán változatos lehet a megjelenésünk. Fordítva már sokkal nehezebb ezt kivitelezni, tehát ha alapvetően hosszú a hajunk, akkor nem egyszerű abból rövid kinézetűt készíteni.

A nyári nagy melegben a rövid haj fényévekkel előnyösebb és szebben is mutathat, mint a hosszú, esetleg lelapult fürtök. Ezen kívül a hajmosások is jóval egyszerűbbek és rövidebbek, hiszen szinte pillanatok alatt megszárad a szabad levegőn is a frizuránk. Napközben pedig nem fokozza a hőérzetünket, de egy strandolás alkalmával is komfortosabb a rövid haj.

Persze ezeken kívül még rengeteg érvet lehetne felsorolni a rövid haj mellett, mint ahogy ellene is. A lényeg valójában csak annyi., hogy ápoltak legyenek a tincseink, és hogy illjen hozzánk a frizuránk, amivel elégedettek vagyunk és jól érezzük magunkat vele.

1835
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

38174
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]